Käelised oskused ja isetegemine on minu lapsepõlvekodus ja ka minu oma kodus olnud alati kõrgelt hinnatud. Need lugematud hetked, kui ma olen end pühendanud mõne uue oskuse selgeksõppimisele, on laiendanud minu oskuste ampluaa päris laiaks. See omakorda on andnud mulle võimaluse juhendada väga erinevaid töötubasid üle Eesti, alates kalanaha parkimisest ja kalanahast esemete valmistamisest kuni puutööni.

Täna tunnen, et minu mitmekülgsed teadmised ja kogemused, mis ma olen käsitöövaldkonnas ning erinevate töötubade läbiviimisel saanud, on andnud mulle oskuse loovalt tegutsema panna nii lapsed kui ka täiskasvanud. Ma usun siiralt, et igas ühes meis on peidus unikaalne anne luua midagi oma kätega. Vahel tuleb selleks lihtsalt välja astuda oma mugavustsoonist, lubada Muusadel end juhtida ja usaldada loomise protsessi.

Kui oled huvitatud koostööst või soovid, et viiksin läbi mõne vahva töötoa Sinu üritusel (laste sünnipäevad, täiskasvanute sünnipäevad, suvepäevad, kokkutulekud, koosviibimised jne) siis võta minuga ühendust.

Seniks, loovaid hetki!